Inauguren l’exposició pictòrica de Joan Lahosa a Can Vayreda
15829
post-template-default,single,single-post,postid-15829,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Inauguren l’exposició pictòrica de Joan Lahosa a Can Vayreda

La Sala de Can Vayreda, a l’Oficina de Turisme de Santa Pau, acull des d’ahir i fins a finals d’agost una exposició de quadres de Joan Lahosa, pintor tarragoní (Prat de Compte) amb vinculació familiar a Sant Pau. Ahir es va inaugurar l’exposició amb la presència de la família i de l’Ajuntament del municipi…

Podeu veure la notícia en un vídeo aquí.

Extret de la web d’Olot TV. Llegeix la notícia sencera a Olot TV

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.